S E A S I D E     H I D E A W A Y

 

Op de 7e verdieping op de zeedijk van Oostduinkerke, werd deze penthouse volledig gerenoveerd. Met het uitzonderlijk mooi zeezicht als belangrijkste factor, kreeg de leefruimte een volledig nieuwe indeling. Op vraag van de klant werd kwalitatieve zitruimte als belangrijkste factor geïntegreerd in het ontwerp. Zo werd de tv-hoek gezellig aangekleed met een bibliotheekwand en gashaard, geniet de eettafel van een maximaal zeezicht en als kers op de taart werd vooraan in de ruimte een cosy leeshoekje ontworpen. De keuken werd minimaal gehouden en heeft een strakke look met opliggende fronten, een lichte houtstructuur en geeft opnieuw plaats voor kunst en decoratie. De nachtvertrekken werden opgedeeld in een mastersuite met aansluitende badkamer en een familyroom die bestaat uit 2 slaapkamers met een centrale badkamer.


– Project in uitvoering –