S A I N T     B E A U T E

 

In het hartje van De Haan werd een voormalige fotostudio omgetoverd tot een schoonheidssalon met privé woonst. Voor de optimale bediening van klanten werden twee aparte cabines ontworpen voor verschillende behandelingen. Vooraan het pand werd de toonbank met nagelstudio en productverkoop in de kijker gezet door middel van warme materialen. Over het volledige schoonheidssalon crëert de combinatie van houten wandbekleding en zwart kasten- en kraanwerk een warme gezellige look.
In de privé woonst stond de lichtgoot in het dak centraal als aandachtspunt. Onder de lichtgoot werd de keuken ontworpen in witte en lichte materialen. De volledige kookwand en het spoeleiland vullen de ruimte perfect met een strakke en ruime leefkeuken. De leefruimte werd geïntegreerd onder een plafondverlaging, waardoor de leefruimte extra gezelligheid uitstraalt.